Ilona

sunnuntai 29. marraskuuta 2015

Pitkästä aikaa mätsärissä

Pitkästä, pitkästä aikaa lähdettiin tänään WOFF:n järjestämään mätsäriin Frinin ja Hetan kanssa Vaasan Koivulahteen. Mätsäriin täytyi tosin ajella noin tunnin verran, mutta eipä ollut onneksi turha reissu. Pienet tuomaroi Eeva Tuomisto ja isot Heidi Slögs. Parikehässä Heta malttoi esiintyä tosi kivasti ja ansaitsi sillä esiintymisellään punaisen nauhan. Nauhakehässä huomasi, että alkoi jo vähän väsymään, joten täytyi palkkailla tosi tiheästi, että pysyi edes hetken paikoillaan :p Hienosti kuitenkin pienten koirien PUN3 -sijalle! Sijoittamisen jälkeen tuomari vielä kehui meidän yhteistyötä :)

Frini pisti myös parastaan kehässä ja sain olla siihen todella tyytyväinen. Ravasi koko ajan tosi kivasti ja malttoi pönöttää pitkänkin ajan paikoillaan! Isojen kehässä meitä juoksutettiin PALJON ja koko ajan neiti ravasi hienosti. Parikehässä meitä vastassa oli toinen pitkäkarvainen collie, joka esiintyi myös hyvin. Tuomari ojensi meille kuitenkin punaisen nauhan. Nauhakehässä meitä juoksutettiin paljon; välillä kierrettiin kehää ympäri ja välillä juostiin edestakaisin toisen koirakon kanssa. Tuomari sijoitti ensin neljännen ja sitten kolmannen. Ajattelin, että ollaan kakkosia, mutta ei.. Oltiin ykkösiä! Matka jatkui siis vielä BIS-kehään!
BIS-kehässä tuomareilla ei tainnut olla helppo valinta, koska juoksuttivat ja seisottivat melko pitkään. Ja Frinikin se vaan nätisti ravaili ja pönötteli. Lopullinen tulos Frinille tästä mätsäristä siis PUN1 BIS4! Tähän olikin hyvä päättää mätsärivuosi - ellei nyt sitten jostain vielä joulukuulla pompsahda mätsäriä lähistölle :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti