Ilona

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Vähän juntturassa

Frintsu kävi tänään koirahierojaopiskelijoiden hierottavana Kauhajoen evankelisella opistolla. Ulkona vesisateessa katsottiin nopeasti liikkeet; ihan hyvin liikkui, kuulemma vähän takapäätään jotenkin pomputti ravissa. Seisottaessa hyvä ryhti ja jalat hyvässä asennossa (ei esim. vetänyt takajalkojaan rungon alle).

Sitten kipitettiin "Koirakellariin", jossa sijaitsee hierontatilat - vähän karut, mutta ajaa asiansa opetuskäytössä. Frini käveli portaat reippaasti alas ja huoneessa asettui heti makoilemaan vaahtomuovipatjan päälle - tiesi mitä tuleman pitää, ollaan käyty samaisessa paikassa hierottavana muutaman kerran aiemminkin.

Frini käyttäytyi hierottaessa hienosti, makoili paikoillaan rauhassa. Reagoi kuitenkin päätään nostamalla, kun hierottiin oikean puolen lannetta ja takareittä. Ne olivatkin hivenen jumissa, mutta aukesivat hieronnan aikana hyvin
. Etupää oli kunnossa. Koiran vasemmalta puoleltakaan ei kummempia kireyksiä löytynyt vaan oli ihan hyvässä kunnossa. Kivasti Frini sietää häiriötä ja pystyy rentoutumaan siitäkin huolimatta vaikka samassa huoneessa sermin takana hierottiin toista koiraa ja käytäviltä kuului välillä askelia ja viereisessä huoneessa koira vinkui ^^' Kyllä Frini äänet rekisteröi, muttei niistä sen enempää kuitenkaan piitannut *peukku*.
Saatiin kutsu myös marraskuun lopulla olevaan opiskelijoiden näyttöhierontaan - mennään kyllä, ellei neiti ajoita juoksujaan juuri siihen ajankohtaan. Mikäli Frini pitää tuon 7kk:n juoksuvälinsä, niin uhkaavasti kyllä siltä näyttäisi, että juoksut olisi juuri tuon hieronnan aikanaan.. Mutta sen nyt näkee sitten lähempänä, että mikä on tilanne :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti