Ilona

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Puikkonokkamiitti

Meillä piti tänään olla Lena Dankerin luento Ilmajoella, mutta harmittavasti se jouduttiinkin perumaan. Toki "hyvä syy" asialle oli; Lenan lähiomaisen vakavan sairauden vuoksi luento peruttiin. Voimia heille. Uudesta luennon ajankohdasta sovitaan sitten hieman myöhemmin.

Fiona, Madde, Cindy, Dali, Willa ja Frini :)
Jenni sitten keksi järjestää peruuntuneen luennon tilalle colliemiitin - mahtava idea! :) Kokoonnuttiin siis Jennin luo Vaasaan ja mukana mun ja Frinin lisäksi oli tietenkin Jennin colliet Madde (Steadwyn So Silky) ja Cindy (Danlyn Looks Like Blondie), Minna ja Willa (Merry Moonray's Pump Up The Drama) sekä Amanda ja Dali (Scottail U Desire Me). Loppuajasta leikkimään tuli vielä Cindyn sisko Fiona.
Aluksi kahviteltiin Jennin luona ja puikonokat saivat leikkiä aidatulla pihalla keskenään. Willa, Dali ja Madde piti menoa yllä. Frini ja Cindy tyytyivät lähinnä katselemaan sivusta ja tutkimaan pihamaan hajuja - niin aikuisia kun ovat.... :'D


Kahvittelujen jälkeen käveltiin noin 100 metrin päässä olevalle pienelle hiekkakentälle, jossa pidettiin ensin pienet näyttelytreenit ja sen jälkeen Jennin kanssa opastettiin Minnaa ja Amandaa mm. rally-tokon saloihin :D Ne kyltit on Minna ja Amanda ihan oikeasti aika helppoja juttuja, kunhan ne ensin itse sisäistää ;D
Treenailujen jälkeen käppäiltiin takaisin Jennin luo ja siellä vielä rupateltiin varmaan tunnin verran. Koirat jälleen riehuivat keskenään - nyt Frinikin vähän innostui jopa juoksemaan muiden kanssa.
Oli kyllä mukava päivä - täytyy tämän vuoden puolella vielä yrittää järkätä ainakin yksi collietapaaminen! :)

Scottail U Desire Me "Dali"
Merry Moonray's Pump Up The Drama "Willa"
Madde, Cindy, Dali, Willa ja Frini. Fiona puuttuu kuvasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti