Ilona

keskiviikko 19. elokuuta 2015

Lassiemiitti ja mätsäri


Porhallettiin Frinin kanssa tänään Vaasaan Jennin luo, jossa pidettiin muutaman tutun collieihmisen kesken pieni colliemiitti. Paikalla siis viisi pk collieta; Frini (Say Wuf Can I Fly), Cindy (Danlyn Looks Like Blondie), Madde (Steadwyn So Silky), Dali (Scottail U Desire Me) sekä Willa (Merry Moonray's Pump Up The Drama) - soopelit vastaan merlet! :D Ja olihan siellä mukana myös yksi kleinspitz; Kiki (Almond Tree's Sc Bonny Lass) - suuri koira pienessä koossa ;)
Koirilla oli kivaa, samoin meillä ihmisilläkin tietty. Mukava katsella, kun koirat tulevat toimeen ongelmitta. Willa piti vauhtia yllä ja laittoi muut lassiet juoksemaan, Dali rakastui Maddeen täysillä, kun taas Frini ei pieneen lähentelyyn lämmennyt :p Cindy oli hetken juoksentelun jälkeen sitä mieltä, että "hohhoijjakkaa, juoksennelkaa te kakarat nyt vaan, meikä menee paistattelemaan päivää sivummalle" :D



Puoli kuudeksi suunnistettiin VSPH:n kentälle, jossa mätsäri pidettiin. Frinin ilmoitin isojen aikuisten luokkaan, jotka tuomaroi Nina Alanen (kennel Paradise Spell's). Jonkin aikaa saatiin odotella luokan alkua, mutta sitten kunse alkoi, niin melko joutuisasti kehät kulki. Mentiin kehään ja parinamme olivat Jenni ja Madde :D Kumpikin lassie seistäpönötti hienosti, myös ravi sujui molemmilta. Tuomari kävi pikkuisen koirien tykönä, silitti vähän selkää ja juoksutti edestakaisin. Olisin toivonut hieman enemmän käpälöintiä, mutta jokaisella tuomarilla on oma tyylinsä. Meille tällä kertaa punainen nauha.
Punaisen nauhan saaneiden kehässä juostiin kehä pari kertaa ympäri ja sitten vain pönötettiin. Tuomari noukki noin viidentoista koiran joukosta kuusi jatkoon, me kuuluttiin niihin. Meille ei kuitenkaan sijoitusta, eli siis PUN-, mutta saatiin kuitenkin Hauskimmat korvat -palkinto :'D Palkintoon kuului ruusuke, HHC:n makkarapötkö sekä yksi HHC:n märkäruokapurkki. Kotona oli ihan pakko ottaa kuva missä näkyy korvat, joilla voitettiin xD


Jennille, Minnalle ja Amandalle kiitokset kivasta keskiviikkoillasta! Oli tosi mukavaa! Täytyy joskus toistekin järkätä treffit! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti