Ilona

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Collie Tuloo ja Teköö 2015 -leiri

Huhhuh! Mahtava viikonloppu ja leiri takana! SCY Pohjanmaan alaosasto järjesti Ilmajoen Riistavallilla Collie Tuloo ja Teköö 2015 -leirin. Järjestyksessään tämä leiri oli toinen, joka järjestettiin Pohjanmaalla.


Sää suosi, osallistujia leiri täynnä, huiput kouluttajat, ahkera kökkäporukka, rento ilmapiiri.. Mitä muuta voi onnistuneelta leiriltä toivoa? Koulutuksista sai paljon irti ja viikonloppu oli kaikin puolin varsin antoisa!
Lauantaina ohjelmassa oli agilityä, tottelevaisuutta ja hakua. Agilitykouluttajaksemme lupautui koko viikonlopun ajaksi Niina Leinonen ja tottelevaisuutta koulutti Heidi Kailio. Hakua koutsasi Samuli Juntto. Sunnuntaina agilityn ja tottelevaisuuden lisäksi ohjelmassa oli jäljestys, jota kouluttamaan saapui Erja Juvakka.


Superhypermegaisot kiitokset kouluttajille, leirille osallistuneille, Annina Eskolalle, joka toimi leirillä valokuvaajanamme sekä tietenkin kaikille kökkäporukassa mukana olleille! Näillä fiiliksillä on mahtavaa painaa simmut kiinni ja todeta, että ensi vuonna näemme taas mahdollisesti seuraavan leirin merkeissä! ;)

2 kommenttia: