Ilona

maanantai 6. heinäkuuta 2015

Kiitos RT-kurssilaiset! ☺

Ekaan postaukseen liittyen kouluttajana olemiseen rally-tokossa, laitoin kuvan, jossa oli "ruutulippuja" ja kerroin askartelevani niistä jotain. No nyt saatte tietää mitä niistä oikein tulikaan;


Tuunasin siis ruusukkeita viimeistä RT-alkeiskurssikertaa varten. Tänään oli siis vuorossa leikkimieliset möllikisat. Vain kaksi kurssilaista oli päässyt paikalle - harmi sinänsä, olisihan se ollut mukavaa, jos olisi ollut enemmän porukkaa "kisaamassa", mutta hyvä näin, että edes kaksi pääsi paikalle :) Joka tapauksessa, rakensin Hannele Pirttimaan suunnitteleman rataprofiilin, joka oli siis sama kuin meidän ekassa virallisessa rally-tokokisassa! Mentiin rata ensin Frinin kanssa näyttäen, miten mikäkin kyltti suoritetaan. Sen jälkeen kurssilaiset saivat tutustua rataan joko koiran kanssa tai ilman. Pari kertaa menivät radan läpi ja sitten aloitettiin pienen tauon jälkeen "möllikisat". Ratahan oli siis tämän näköinen:


Ykköseksi tuli kooikerhondje pistein 100/100 ja toiseksi alle vuoden ikäinen berninpaimenkoira pistein 87/100! Hyväksytyt tulokset siis ;)
Meille jäi "kisan" jälkeen vielä aikaa, joten muokkasin rataa muutaman kyltin osalta ja tehtiin vielä sitä rataa sitten pari kertaa per koirakko. Hyvin vain sujui tämäkin rata kurssilaisilta!

Nää koirakot on niin valmiita kisaamaan alokasluokassa! Tai jos ei vielä viralliseen tahdo, niin epävirallisiin möllikisoihin nyt ainakin kannustan menemään. Joissakin möllikisoissakin kun on luokkana mölli-alo, jossa saa käyttää herkkuja radan aikana - sellaisesta on hyvä aloittaa ;) Toki itsekin ymmärrän ja tiedän, että kisaaminen voi olla jännittävää - mutta sanovat, että kisaamaan oppii vain kisaamalla ;p

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti