Ilona

lauantai 14. helmikuuta 2015

Sydänystävän Match Show

Frinin ja Hetan kanssa suunnistettiin Kauhajoen maatalousoppilaitokselle, jossa kolmannen vuoden eläintenhoitajaopiskelijat  järjestivät opinnäytetyönään mätsärin. Isot koirat tuomaroi Pirjo Jutila (kennel Plaudite) ja pienet koirat Miitta Renkola.

Ensin menin kehään Hetan kanssa. Meitä juoksutettiin pari kertaa kehän ympäri ja pari kertaa edestakaisin. Seistäpönötettiin ja Heta antoi tuomarin käpälöidä kaikessa rauhassa. Meille punainen nauha. Punaisen nauhan saaneiden kehässä sitten taas seisottiin ja juostiin kehää muutaman kerran ympäri. Tuomari otti muutaman jatkoon ja me kuuluttiin näihin. Tämän jälkeen hän sijoitti koirakot. Kolme oli sijoitettu ja ihan järkyttävän suureksi yllätyksekseni, tuomari ojensi ruusukkeen meille ja sanoi, että olemme ykkösiä! Taisin siinä ääneen ihan tuumatakin, että "herran jestas!" ja kiitin tuomaria hymy korvissa - en voinut uskoa; Heta menisi BIS-kehään!

Frinin kanssa kehäiltiin myös punaisen nauhan arvoisesti. Frini esiintyi tosi hienosti; antoi tuomarin käpälöidä, eikä väistänyt ollenkaan. Hampaatkin katsottiin tuosta vain. Ravaaminenkin sujui näppärästi; Frini katsoi eteenpäin! Jes! Punaisen nauhan saaneiden kehässä Frini esiintyi myös hyvin, ravatessa focus eteenpäin ja seisoikin hyvin. Meille kuitenkin kiitokset ja tuloksena tänään PUN-.

Pienen odottelun jälkeen alkoi BIS-kehä, jossa vähän juostiin ja pönötettiin. Heta esiintyi ihan mukavasti, mutta alkoi kyllä jo vähän väsähtämään - eipä me olla koskaan aikaisemmin näin monesti oltukaan kehässä ;D Meille siis kiitokset ja tuloksena Hetalle tästä mätsäristä upeasti PUN1 BIS-!! Mieletöntä :) Palkinnot oli mahtavat; pokaali, ruusuke, peti, puruluu, 5€ lahjakortti Vauhti-Raksulle, 20€ etukortti VikingLinen risteilylle, ProBooster raksunäytepussi, Dinosaurus-vinkulelu, 2 x virkatut heijastavat jotkut jutut (en vielä tarkemmin selvittänyt, mitä ne ovat :p), RC herkkupussukka, TopCanis heijastinnahkapanta, Best Friend Gearin nahkaremmi sekä nahkapanta! Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä saatiin 2 x 150g:n HHC:n raksunäytepussit ja arvan ostaessani voitin autokoulu Vinkkarin repun, jonka sisällä oli lahjakortti Outin Lounasbuffetiin! Ei siis yhtään pöllömpi reissu tähän mätsäriin ;)



Tähän loppuun haluamme toivottaa kaikille oikein mahtavaa ystävänpäivää! ♥

5 kommenttia:

  1. Paljon onnea! Hienot palkinnot kyllä saitte. :)

    VastaaPoista
  2. Wau,kuinka hienosti on alkanut Hetan mätsäri taival ja kyllä oli suuri palkinto saalis,kiva!

    VastaaPoista