Ilona

maanantai 26. tammikuuta 2015

Frinin luustokuvat

Jännityksellä odotettu päivä. Tiian ja Ärri-bouvierin kanssa lähdettiin kahdeksan aikoihin aamulla ajamaan kohti Kankaanpäätä ja eläinlääkäri Kari Ventelän vastaanottoa. Ohjelmassa siis viralliset lonkka-, kyynär- ja selkäkuvat. Perillä Kankaanpäässä oltiin puoli kymmenen paikkeilla - aika meillä oli kymmeneltä. Pian meidät otettiinkin jo vastaan ja ensimmäisenä vuorossa olleelle Frinille lykättiin nukutusaineet suoraan suoneen (painoa Frinillä on 21,1kg). Aika nopsaan alkoi pää notkahdella ja pian lassityttö olikin täydessä unessa. Sitten se nostettiin kuvauspöydälle ja minä jäin odottelemaan odotushuoneen puolelle.. Noin puolituntia siinä meni, kunnes Frini tuotiin takaisin odotustilaan ja mut pyydettiin kuvia katsomaan.



Tulokset näyttivät eläinlääkärin silmään tältä:

Lonkat: A/A
Kyynärät: 0/0
Selkä: LTV? ja VA? (itselläni ei tarkkaa muistikuvaa arvioista..)

Epävirallisena:
Selän spondyloosi: SP0 (puhdas)
Sydän: OK, ei sivuääniä

Viimeinen kylkiluupari oli jäänyt jonnekin matkanvarrelle, siitä tulee luultavasti Kennelliitolta sanomista (VA1?). Tämä ei kuitenkaan vaikuta koiran elämään mitenkään, hyvä niin.
Jäädään jännittämään lopullista tulosta..

4 kommenttia:

  1. Onnea hyvistä tuloksista, toivotaan että kennelliitossa ollaan samaa mieltä! Kivan oloinen blogi ja ihania kuvia teillä, liityin lukijaksi :)

    http://paikkajahyppy.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Onnea hyvistä tuloksista! Mitä makso koko helahoito, jos saa kysyä? Harmittaa kun en älynny likkojen selkiä kuvata samalla kun muutkin osat kuvattiin mut noh, ehkä vielä joku päivä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) n. 193e maksoi + sit tietenki Kennelliiton lausuntomaksut päälle. Onneksi tuo summa kirpasee vain kerran ^^'

      Poista