Ilona

lauantai 27. joulukuuta 2014

Misseilyä

Vuoden viimeinen mätsäri oli Seinäjoella, Hurtta-hallilla. Niin Frini kuin Hetakin osallistuivat mätsäriin; F luonnollisesti isoihin ja H pieniin. Isojen tuomarina toimi Pasi Raak ja pienten Marjo Mäntylä.

Pienten kehässä Heta oli vuorossa ensimmäisessä parissa - ja meidän parina kehässä taisi olla kooikerhondje. Heta esiintyi hienosti; seisoi tomerasti ja palkkasin melko tiheään, sillä eipä me olla pariin kuukauteen treenattu näitä hommia ollenkaan. Hampaita katsoessa vähän pakitti aluksi, mutta toisella yrityksellä antoi katsoa. Ravasi hyvin, kertaakaan ei pomppinut tai laukannut. Meille sininen nauha.
Kävin vaihtamassa koiran ja Frinin kanssa suoraan isojen kehään - vastassa belgi (tervu). Juostiin yhdessä pari kierrosta ympäri, jonka jälkeen tuomari käpälöi koiran läpi - hienosti Frini seisoi paikoillaan ja hampaatkin katsottiin rauhallisesti. Sitten ravailtiin yksin edestakaisin ja seistäpönötettiin. Tuomari mietti ja pyysi vielä kerran juoksemaan yhdessä kehän ympäri. Meille ojennettiin punainen nauha.


Sitten pieni tovi odoteltiin, kunnes sain mennä Hetan kanssa sinisen nauhan saaneiden kehään. Siellä seistiin ja tuomari kävi vielä moikkaamassa jokaista koiraa erikseen. Sitten ravattiin pari kierrosta yhdessä ympäri. Tämän jälkeen tuomari otti kuusi jatkoon - me kuuluttiin näihin. Tuomari tuli jokaisen koirakon luokse ja pyysi vielä kerran menemään kehän edestakaisin. Sitten hän valitsi neljä jatkoon - ja me kuuluttiin vielä näihinkin! Tässä vaiheessa meidän piti muistaakseni kiertää vielä ainakin kerran kehä yhdessä ympäri, jonka jälkeen tuomari sijoitti neljännen ja kolmannen.. Mitä ihmettä - me oltiin vielä sijoittumatta? O.o Lopulta meidät sijoitettiin SIN2:ksi! Jeee, mun pieni missi ♥

Samantien kun sijoitus oli tiedossa kävin taas vaihtamassa koiran ja juoksujalkaa isojen kehään, johon jo punaisen nauhan saaneet olivatkin kerääntyneet. Tuomari kävi jokaisen koirakon luona yksitellen, jonka jälkeen juostiin pari kierrosta kehää ympäri. Sitten seistiin ja tuomari otti satunnaisen määrän jatkoon. Meille kuitenkin kiitos tässä vaiheessa. Itse oon supertyytyväinen Frinin esiintymiseen ♥ Ja tuloksenahan siis PUN-.


Huomenna ois vuorossa agiepikset! JAIKS! Jännittää jo nyt ihan hirveesti! Saa nähdä mitä siitä tulee.. Supermölliluokkaan (hyppy-putkiluokka) aiotaan osallistua, sillä vielä ei olla valmiita korkeampiin luokkiin (ts. luokkiin, missä radalla on myös kontaktiesteitä). Aiemmin ollaan menty medikorkuisilla rimoilla, nyt kokeillaan maksikorkuisilla. Saakohan tässä edes nukuttua yötänsä kunnolla, ku niin jo jännittää :')

2 kommenttia:

  1. Onnea mölleihin, hyvin se menee! :) toivottavasti saatte videoitua, olis kiva nähä millasta teijän meno on nykyään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ihan hyvinhän meillä meni, lopussa ite jäin tuumimaan että mihkäs sitten pitikään ja siinä vähä meni sekasin pakka, mutta muuten oon hirmu tyytyväinen. Kirjottelen mölleistä jahka kerkiän, mutta videon linkin löytää jo "Frini tuloksia" -sivun kohdasta "Agiepikset" :)

      Poista