Ilona

lauantai 5. heinäkuuta 2014

Mätsäilyä Kauhajoen Nummijärvellä

Vähän reilun kuukauden tauon jälkeen käytiin Hetan ja Frinin kanssa mätsäröimässä Kauhajoen Nummijärvellä. On se upea paikka järjestää match show! Etenkin, kun päivä oli vielä erittäin kaunis ^_^ Mätsärin järjestivät Pohjanmaan Samojedistit ry. Nartut tuomaroi Marika Lehtinen. Aika kylmiltäänhän me oltiin kummankin neidin kanssa liikkeellä - eipä ole taas hetkeen tullut näyttelyjuttuja harjoiteltua. Siitä huolimatta tytöt esiintyivät hyvin! Frini superhyvin! ;)















Ensimmäisenä menin kehään Hetan kanssa ja meitä vastassa oli chihuahua. Alku oli Hetan kanssa vähän hankalaa, ennenkuin sain sen taas tajuamaan mitä ollaan tekemässä. Hetken se esiintyi, mutta sitten haistoi maassa jotain.. Tiedä sitten mitä siinä oli, kun sen nenä oli lähestulkoon koko ajan sitten kiinni maassa :D Tuomari käpälöi koiran läpi, jonka jälkeen juostiin kehä ympäri ja vielä edestakaisin. Tällä esiintymisellä meille sininen nauha.

Sitten heti perään Frinin kanssa kehään ja vastassa taisi olla kääpiösnautseri. Tosiaan Frinikään ei ollut näyttelyremmiä nähnyt reiluun kuukauteen, ja siihen nähden se esiintyi erittäin hyvin! Juostiin yhdessä parimme kanssa pari kierrosta kehää ympäri, jonka jälkeen tuomari tuli käpälöimään koiran ja juoksutti vielä kerran ympäri ja edestakaisin. Edestakaisin juostessa Frini vähän poikitti, joten mentiin vielä toisen kerran edestakaisin; meni vähän paremmin, mutta vieläkin suoremmassa olisi voinut toki ravata. Kerran-pari yritti vähän maistaa housunlahjetta, mutta sain sen ruotuun onneksi nopeasti :P Tällä esiintymisellä kuitenkin sininen nauha.



Sitten saimmekin samantien mennä sinisen nauhan saaneiden kehään; minä esitin Frinin ja Sanna esitti Hetan.
Frini esiintyi nyt vieläkin paremmin kuin parikehässä! Taisin pienesti jännittää parikehässä ollessamme, mutta tässä nauhakehässä en sitten enää jännittänyt oikeastaan yhtään ja Frinikään ei yrittänyt ravatessa temppuilla ollenkaan. Heta esiintyi Sannan kanssa hyvin, mitä nyt siellä maassa tuoksui aina vaan jokin erikoisen hyvältä haiseva juttu. Alussa Heta jaksoikin keskittyä esiintymiseen, mutta ekojen ravailujen jälkeen se keskittyminen sitten häipyi :D Tuomari kätteli koirakkoja kiitokseksi osallistumisesta ja Hetalle tulokseksi tästä mätsäristä SIN-.

Frini se kuitenkin vain seistäpönötti paikoillaan uskollisesti kuumasta säästä huolimatta! Pääsimme viiden parhaan joukkoon ja sitten meidät käteltiin ulos - kyllähän se vähän kieltämättä harmitti, koska Frini esiintyi NIIN HYVIN (kuinkahan monta kertaa olen jo sanonut tämän? :D)! Olisi se kyllä nyt edes neljännen sijan ansainnut ;) .. Mutta aina ei voi voittaa, tulokseksi tänään siis Frinillekin SIN-.




Sannalle kiitos kuvista sekä Hetan esittämisestä! Lindalle myös kiitos kuvien ottamisesta! ☺

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti