Ilona

lauantai 26. toukokuuta 2012

Terassikausi avattu

Tavattiin tänään Awan kanssa Seinäjoella ystäväni Heli ja hänen parivuotias parsonrussellinsa Åiccu. Tytöt tulivat hyvin toimeen ja nauttivat yhteislenkistä. Käväistiin myös hieman koirapuistoilemassa ja kyllä koirat juoksivat kun tajusivat, että nyt saa leikkiä :) Puistoon paistaa kyllä ikävästi koko ajan aurinko, mikä ei tietenkään minua itseäni haittaa, mutta koirien kannalta se on aika tukalaa. Nyt onneksi tuuli vähän viileämpää, niin se hieman helpotti ja mukanamme oli vettä, jota koirille tarjottiin kyllä. Parisen tuntia me kaupungilla käveleskeltiin ja lopuksi vielä vähän istuskeltiin ja höpöteltiin. Awa ja Åiccukin oli hienosti ja napsaistiin niistä yhteiskuvakin. Tai yritys ainakin oli kova, mutta ei ne ois millää malttanu pysyä paikoillaan :D

Heli lähti Åicun kanssa kotiin ja minä suuntasin Awan kanssa vielä terassille, jossa jo mm. Wilma & Tero olivat. Awa osasi olla tosi rauhallisesti siellä, eikä haukkunutkaan oikeastaan yhtään. Pari kertaa joillekin linnuille vähän haukahteli, mutta lopetti kun sain sen huomion kiinnittymään itseeni, mikä kävi tällä kertaa yllättävän helposti! Pari pientä lastakin (noin 2v?) Awa tapasi tänään ja hienosti käyttäytyi niiden kanssa. Oli tosi rauhallinen vaikka pari kertaa tenava ottikin kirsusta kiinni :') Varmuuden vuoksi pidin Awaa valjaista kiinni, ettei se vain hyppää vasten, mutta sitä se ei edes yrittänyt. Vähän kuitenkin piti toppuutella, kun yritti lapsen naamaa nuuskia ja lipoa, mutta noin muuten se käyttäytyi tosi kivasti vaikka ei oo ennen noin pieniä lapsia tavannutkaan! :)

Eilen käytiin myös koirapuistossa Irkku ja Runo seuranamme. Noin tunnin verran siinä sateli kun puistossa oltiin, mutta onneksi oli sateenvarjot mukana. Lopulta sää alkoi vähän selkenemään ja aurinkokin kurkisteli pilvien välistä. Kävi meitä katsomassa pikkuinen sekarotuinen (husky/hovawart+jtn muuta) pentukin aitojen ulkopuolella omistajansa kanssa. Vähän vain tulivat totuttelemaan toisiin koiriin; rokotukset ei vielä olleet kunnossa, joten siksi pysyivät hieman kauempana. Noin seitsemänvuotias bokserinarttukin puistoon tuli, mutta se katseli nuorten menoa mieluummin vähän sivummalta. Sateesta huolimatta meillä oli eilenkin oikein kivaisa päivä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti